Lokaler
Man ankommer til børnehaven gennem en afgrænset del af haven på 1600 kvm. Haven rummer store gamle træer, samt nyere plantede. Der er frugttræer, løv – og nåletræer. Der er anlagt 8 store bede med blomster efter farve, samt to bede med krydderurter til brug i køkkenet. Der er en stor terrasse med granitborde, hvor vi kan spise eller lave aktiviteter. Flisegange forbinder de forskellige områder. Den øvrige del af området er græsarealer. Haven er omkranset af marker til to sider, herimellem et 100 kvm bed med lavendler og bærbuske.

Indendørs har børnehaven to lokaler. Det første rummer en garderobe med individuelle garderober, med adgang til toilet – og puslefaciliteter. Resten af lokalet er er adskildt med reoler til et rum med legetøj, madrasser der anvendes til samling eller til leg.

I det andet rum er der et aktivitetsbord, herover er der ovenlys. Desuden er der en stor opslagstavle, der viser børnehavens aktuelle kreative udfoldelser. Fra det lokaler er der adgang til de lokaler børnehaven og skolen har til fælles – spisesalen, værkstedet, salen og indskolingen.